Ode aan het zuiden

Deseo is Spaans voor verlangen. Een verlangen naar schoonheid, warmte en pure kracht. Een ode aan het mediterrane zuiden. Een gevoel dat we voor altijd willen vasthouden. Die droom hebben wij vertaald in mooie en unieke potten in klei voor terras en interieur. Het is een waar plezier ze te mogen delen met de wereld.

De passie voor mooie tuin- en interieurobjecten dragen wij al 20 jaar mee in ons familiebedrijf, Deseo Plants. Met onze eigen lijn handgemaakte stukken Deseo Ceramics is nu de cirkel compleet.

Toegewijd en handgemaakt

Klei is de materie waarmee we bij Deseo vormgeven aan stijlvolle en duurzame potten in keramiek voor binnen en buiten. Vormen, kleuren en stijlen wisselen elkaar af. Elke keramische pot of vaas is een kunstzinnige expressie van een eeuwig geluksgevoel, want onze producten gaan immers generaties mee.

Vanuit onze studio in Snellegem werken wij in opdracht van tuinarchitecten, interieurarchitecten en professionals in gans Europa. Van ontwerpfase tot creatie en verkoop, ontdek onze expertise en ervaar ons streven naar kwaliteit. Toegewijd, ambachtelijk en op maat.

Over ons 1 Over ons 2 Over ons 3